Unieke Fotocode

Onze professionele fotografen maken foto’s tijdens uw evenement. Wanneer de foto is genomen, wordt deze gescand op een kaartje met een unieke foto code. De foto wordt vervolgens direct op onze beveiligde server geplaatst en voorzien van een digitale overlay met uw eigen tekst en/of logo, wat zorgt voor extra online zichtbaarheid van uw organisatie.

Social Media en Dataverzameling

Uw bezoeker kan met zijn mobiele telefoon de foto direct online opzoeken, mailen en delen via social media. Het is tevens mogelijk om diverse gegevens, zoals e-mail adressen van uw gasten te verzamelen.

Online Rapportage

Tijdens het event heeft u direct, live inzicht in de resultaten. Er is onder andere inzichtelijk hoeveel foto’s er zijn gemaakt, hoe vaak een foto is opgezocht en middels welk social media platform de foto is gedeeld.

iPadzuil (extra optie)

Om de bezoekers te stimuleren om direct de foto te delen, kunt u ervoor kiezen om een iPadzuil op de locatie te plaatsen. Deze iPadzuil kan uiteraard ook worden voorzien van uw huisstijl.

Printen (extra optie)

Wilt u de bezoeker een fysiek aandenken meegeven? Dat is mogelijk door een print terminal te plaatsen, waarop de bezoeker zijn foto kan afdrukken. De foto kan verpakt worden in een speciaal ontworpen fotomapje.

Volledig in uw huisstijl (extra optie)

De gehele uitstraling en alle onderdelen zijn aan te passen naar uw smaak en huisstijl. blndr heeft uitstekende grafische ontwerpers in dienst die graag uw persoonlijke scankaartjes en fotomapjes ontwerpen en de online pagina volledig in de huisstijl van uw bedrijf transformeren.

DE SPECIALiST OP GEBIED
VAN GREENSCREEN
FOTOMARKETING

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen ontvang je binnen 30 minuten een reactie en helpen we je met het vinden van de juiste oplossing. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kun je gelijk zien hoe het werkt!

Kun je je foto niet vinden? Volg dan deze link in plaats van dit formulier.

* We nemen je privacy serieus en zullen je nooit spam sturen

© blndr - picture the experience - algemene voorwaarden