Wat wij doen

Met de combinatie van een leuke en aantrekkelijke activiteit voor bezoekers, de mogelijkheid om de gemaakte foto’s direct te kunnen delen via social media én de toegang tot de verzamelde data, heb je met het gebruik van de producten van blndr de ultieme vorm van fotomarketing in handen. Terwijl de ene bezoeker voor het greenscreen staat om een unieke foto te maken, kunnen de overige bezoekers meekijken en bedenken hoe ze zelf een leuke foto kunnen maken. Kiezen zij voor de foto op het prachtige strand, of willen ze liever met een leeuw of hun favoriete sporter op de foto? Inmiddels verzamelen zich steeds meer mensen bij de photo booth in afwachting van hun eigen unieke fotobeleving. Na het maken van de foto, wordt de foto direct geüpload en kunnen de bezoekers hun eigen foto opzoeken en delen via social media. Behalve alle aandacht die deze foto’s en dus ook je bedrijf op social media zullen opleveren, biedt ook de verzameling van bijvoorbeeld e-mailadressen mogelijkheden voor gerichte marketing in de toekomst.

Voor iedere inzet kijken we mee hoe we ons product het beste voor je in kunnen zetten.  Door het combineren van verschillende opties creëer je in overleg met een van onze medewerkers een pakket dat precies aansluit bij de wensen van je bedrijf!

Wat wij doen


Ja, ik wil meer weten

Prijsindicatie
of
Kom in contact

Perfecte marketingtool

On- en offline zichtbaarheid

Een opvallende activatie inclusief merkbeleving creëren. Dat is wat we doen! Een foto gemaakt met greenscreen technologie wordt tot 3,5 keer vaker online gedeeld tov een reguliere foto. Doordat de bezoekers met één klik de foto’s kunnen plaatsen op social media is het een interessant medium. Een leuke beleving creëren en daarbij tevens de foto met je logo in een fotoframe meegeven zorgt ervoor dat de herinnering verlengt wordt tot in de huiskamer.

Verzamel user data en statistieken

Of het gaat om inzicht in het aantal verkochte foto’s, aantal gemaakte foto’s of het aantal foto’s waar mensen lachend op staan te verkrijgen. Zelfs de verhouding man-vrouw en leeftijd houden we keurig netjes bij in de live statistieken. In ons online dashboard heb je direct toegang tot al deze informatie. We bezorgen je interessante user insights over je bezoekers en gasten.

Beheer je campagne

In het blndr online dashboard maken we de gehele campagne aan en kan je live volgen wat de status is. Alle mogelijkheden en opties zijn hier eenvoudig te wijzigen. User interface aanpassen, teksten op social media, online pagina, achtergronden en logo’s. Het wijzigen en bijsturen op basis van de resultaten is daarmee kinderspel geworden. We adviseren je graag over wat de mogelijkheden zijn.

Social media impact

We hebben koppelingen met zowel de bekende netwerken als Facebook/Twitter en Linked-in maar ook met de buitenlandse social media netwerken. We kunnen foto’s direct plaatsen op social media of gebruik maken van een link in de e-mail. Daardoor kunnen we exact bijhouden wat het aantal click backs zijn, de geplaatste foto’s op profielen en wat het bereik van de campagne is.

Follow up mogelijkheden

Na een succesvolle activatie is de juiste opvolging net zo belangrijk. Of het nu gaat om de persoonlijke e-mail die we in je huisstijl versturen met de link naar de foto of zorgen voor bijvoorbeeld traffic genereren naar een website of fysieke locatie. Uiteraard maken we het allemaal meetbaar en inzichtelijk.

Producten

Bij blndr ben je verzekerd van een succesvolle activatie uitstekende service en goed inzicht in de resultaten. Maar waarom zou je op ons woord geloven. Dit is wat klanten zeggen over ons;

Onze laatste cases

UnionPay ‘Chinese New Year’

Lees meer

CPC Den Haag 2017

Lees meer

Apple Bandit

Lees meer

Meer bekijken

DE SPECIALiST OP GEBIED
VAN GREENSCREEN
FOTOMARKETING

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen ontvang je binnen 30 minuten een reactie en helpen we je met het vinden van de juiste oplossing. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kun je gelijk zien hoe het werkt!

Kun je je foto niet vinden? Volg dan deze link in plaats van dit formulier.

* We nemen je privacy serieus en zullen je nooit spam sturen

© blndr - picture the experience