Over blndr

Passie voor fotografie en innovatieve technologie. Dat is waar blndr uit is ontstaan. Bart Klaassen en Bastiaan Koetsveld begonnen in 2009 met hun bedrijf. Mensen uit de omgeving waren kritisch…En geef ze eens ongelijk. Met de komst van de digitale spiegelreflexcamera’s werd het steeds makkelijker om een goede foto te maken en ineens was iedereen fotograaf. Gevolg was dat de tarieven kelderden, de marges steeds krapper werden en professionele fotografen massaal hun baan verloren. Van alle momenten die je kon kiezen om te starten met een bedrijf binnen de fotografie was dit misschien wel het slechtste moment in de geschiedenis…

blndr team

Het team van blndr bestaat uit professionals die dag in dag uit werken om een fantastisch product neer te zetten. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar heeft jarenlange ervaring met zowel fotomarketing op events als op vaste locaties. Omdat we beide werelden goed kennen weten we precies wat er nodig is en hoe we je het beste kunnen helpen. Omdat we hard groeien zijn we altijd op zoek naar talent! Wil je weten welke vacatures we hebben?

Bart Klaassen

Founder

Bastiaan Koetsveld

Founder

Sjoerd Visser

Developer

Jeroen Reijmers

Developer / Support

Bibi den Haan

Projectmanager events

Benjamin Ozogul

Sales

Melissa Araujo

Internship

Anne Uiterdijk

Internship

Leander Leirissa

Internship

Jeremy Dijkstra

Internship

Vacatures

Werken bij blndr

 

DE SPECIALiST OP GEBIED
VAN GREENSCREEN
FOTOMARKETING

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen ontvang je binnen 30 minuten een reactie en helpen we je met het vinden van de juiste oplossing. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kun je gelijk zien hoe het werkt!

Kun je je foto niet vinden? Volg dan deze link in plaats van dit formulier.

* We nemen je privacy serieus en zullen je nooit spam sturen

© blndr - picture the experience