Periode: 1 eventdag
Locatie: Valkenburg 
Klant: Redbull ism Opvallers 
Evenement: RedBull Zeepkistenrace 

Het Limburgse Valkenburg stond compleet in het teken van de Red Bull Zeepkistenrace. Achter de hooibalen verzamelden vijfentwintigduizend uitzinnige fans om de teams aan te moedigen. In totaal gingen zestig teams de strijd met elkaar aan op de Cauberg. Vol overgave en met complete focus stortten zij zich op het maken van creatieve zeepkisten. Van een broodje frikadel speciaal en een wagen van de nieuwe attractie Baron 1898 uit de Efteling tot een Minion-zeepkist en een Terror Oehoe. De meest creatieve zeepkisten vlogen van de Cauberg af. Wij waren er ook en verzorgde de geweldige greenscreen foto’s gedurende deze dag voor Red Bull.

Bij blndr ben je verzekerd van een succesvolle activatie uitstekende service en goed inzicht in de resultaten. Maar waarom zou je op ons woord geloven. Dit is wat klanten zeggen over ons;


Gemaakte foto's


E-mails verstuurd


Potioneel bereik


mensen gefotografeerd

DE SPECIALiST OP GEBIED
VAN GREENSCREEN
FOTOMARKETING

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen ontvang je binnen 30 minuten een reactie en helpen we je met het vinden van de juiste oplossing. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kun je gelijk zien hoe het werkt!

Kun je je foto niet vinden? Volg dan deze link in plaats van dit formulier.

* We nemen je privacy serieus en zullen je nooit spam sturen

© blndr - picture the experience