picture the experience

Zorg dat jouw gast of klant de hoofdrolspeler van jouw boodschap wordt.
Laat hen letterlijk in het verhaal stappen wat jij wilt overbrengen.
 

Wij verzorgen een unieke beleving door de mix van greenscreen technologie met augmented reality en motion tracking in één attractie te verwerken. De varianten hiervan zijn inzetbaar op evenementen en geschikt voor permanente locaties, zoals in dierentuinen en attractieparken. Let’s create and capture memories!

Ontdek nu de foto en video mogelijkheden
van onze nieuwste attractie blnd-in.
 

Onze producten

Vergroot de verbondenheid met jouw organisatie door je gasten meer te betrekken bij je bedrijf. Samen ontwerpen we een unieke omgeving, waar de gast onderdeel van uit gaat maken. Zij worden de hoofdpersoon in het verhaal wat jij wilt vertellen. Dit is de ultieme manier om jouw boodschap over te brengen, de aandacht te pakken en vermaak te bieden.

Permanente locaties

Wij exploiteren vaste opstellingen voor themaparken, dierenparken en attracties. Iedere organisatie is uniek. Hierdoor zijn alle opstellingen maatwerk en worden deze ingericht naar uw wensen om het beoogde doel te behalen. Dit kan zijn om de betrokkenheid te verhogen, de secondary spendings uit te breiden, de beleving te versterken of als publiekstrekker. Er zijn twee varianten, de foto en video variant.

Lees meer

Evenementen opstelling

De fotobewerkingen voeren wij direct live uit voordat de foto is gemaakt. Het voordeel hiervan is dat gasten zichzelf meteen zien in een zelfgekozen achtergrond tijdens de ervaring, waardoor ongekende interactie ontstaat. Hierdoor kunnen we oprechte emoties creëren en vastleggen. Voor omstanders is het live beeld zichtbaar op een extra scherm.

Lees meer

Uitgelicht
Diergaarde Blijdorp


Wij verzorgen het totaal concept in Diergaarde Blijdorp voor de fotografie. Hieronder valt in-park fotografie, waarbij we foto’s maken in het park en de attractie blnd-in. Hier kunnen bezoekers op de foto met hun favoriete dier uit het park.

Portfolio
Bekijk onze cases

Over ons

Onze organisatie berust op een fundering van passie voor fotografie en technologie. Wij houden ervan om mensen echt te zien lachen, zich te zien vermaken en zich te zien verwonderen. Daar halen wij onze energie vandaan en dat zie je terug in onze producten.

De gast staat bij ons centraal in het ontwikkelproces. Wat ons uniek maakt, is dat wij out-of-the box denken en lef durven tonen. Wij kijken naar wat we graag willen ontwikkelen voor de gasten, ondanks of het haalbaar is of niet en streven er dan naar om het tot uitvoer te brengen. The sky is the limit!

Ons team bestaat uit professionele, gedreven, creatieve, innovatieve en enthousiaste aanpakkers. Stuk voor stuk experts in hun vakgebied die graag met u meedenken.

Bart Klaassen
Founder

If you can’t share you can not multiply.

Bastiaan Koetsveld
Founder

If you do something you like, you never have to work again.

Lianne van Lith
Locatie & Marketingmanager

be significant.

Dyanne Velthoen
Resource Planner

Do it with passion or not at all.

Meindert Luijendijk
Projectmanager

The sky is the limit.

Sjoerd Visser
Vormgeving & Development

If opportunity doesn’t knock, build a door.

Werken bij BLNDR? Bekijk onze vacatures!

Stuur ons een berichtje
Contactgegevens


Maaskade 111B
3071NJ Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 841 50 60
info@blndr.nl