picture the experience

Zorg dat jouw gast of klant de hoofdrolspeler van jouw boodschap wordt.
Laat hen letterlijk in het verhaal stappen wat jij wilt overbrengen.
 

Wij verzorgen een unieke beleving door de mix van greenscreen technologie met augmented reality en motion tracking in één attractie te verwerken. De varianten hiervan zijn inzetbaar op evenementen en geschikt voor permanente locaties, zoals in dierentuinen en attractieparken. Let’s create and capture memories!

Ontdek nu de foto en video mogelijkheden
van onze nieuwste attractie blnd-in.
 

Ons product

Vergroot de verbondenheid met jouw organisatie door je gasten meer te betrekken bij je bedrijf. Samen ontwerpen we een unieke omgeving, waar de gast onderdeel van uit gaat maken. Zij worden de hoofdpersoon in het verhaal wat jij wilt vertellen. Dit is de ultieme manier om jouw boodschap over te brengen, de aandacht te pakken en vermaak te bieden.

blndr foto terminal

geef uw klanten een onvergetelijk fotomoment en boost uw online marketing

In een wereld waar iedereen zijn ervaringen en belevenissen vastlegt op foto’s en video’s, gaat blndr een stapje verder. Om precies te zijn, blndr voegt er magie aan toe en maakt het onmogelijke mogelijk! Als astronaut door de ruimte, een ontmoeting met de koningin of op de rug van een gorilla. Met de unieke door blndr ontwikkelde fototerminal wordt dit, in slechts enkele minuten, werkelijkheid.

Lees meer

blnd-in the story

greenscreen, motion tracking & augmented reality – video experience

Door greenscreen technologie te combineren met augmented reality en motion tracking, hebben we een unieke video attractie ontwikkeld, waarbij de gast niet alleen in het verhaal stapt als hoofdrolspeler, maar ook richting aan het verhaal kan geven.

Lees meer

blndr fotografie met foto-passen

maak online ambassadeurs van uw gasten

het is welbekend dat foto's de meest populaire content is dat wordt gedeeld op sociale media. Op het moment dat een gast zich op uw evenment bevindt bereikt hun beleving zijn piek. Dat is het moment waarop uw wilt dat uw gasten hun fotos delen, en daarmee ambassadeurs worden voor uw organisatie. Onze cameras maken fotos die direct online gedeeld kunnen worden. Uw logo, bedrijfsnaam en tekst kunnen aan de afbeelding worden toegevoegd. Dit zal uw online zichtbaarheid verhogen.

Lees meer

Uitgelicht
Diergaarde Blijdorp


Wij verzorgen het totaal concept in Diergaarde Blijdorp voor de fotografie. Hieronder valt in-park fotografie, waarbij we foto’s maken in het park en de attractie blnd-in. Hier kunnen bezoekers op de foto met hun favoriete dier uit het park.

Onze klanten

Over ons

Onze organisatie berust op een fundering van passie voor fotografie en technologie. Wij houden ervan om mensen echt te zien lachen, zich te zien vermaken en zich te zien verwonderen. Daar halen wij onze energie vandaan en dat zie je terug in onze producten.

De gast staat bij ons centraal in het ontwikkelproces. Wat ons uniek maakt, is dat wij out-of-the box denken en lef durven tonen. Wij kijken naar wat we graag willen ontwikkelen voor de gasten, ondanks of het haalbaar is of niet en streven er dan naar om het tot uitvoer te brengen. The sky is the limit!

Ons team bestaat uit professionele, gedreven, creatieve, innovatieve en enthousiaste aanpakkers. Stuk voor stuk experts in hun vakgebied die graag met u meedenken.

Bart Klaassen
Founder

If you can’t share you can not multiply.

Bastiaan Koetsveld
Founder

If you do something you like, you never have to work again.

Lianne van Lith
Locatie & Marketingmanager

be significant.

Dyanne Velthoen
Shift manager

Do it with passion or not at all.

Meindert Luijendijk
Projectmanager

The sky is the limit.

Sjoerd Visser
Vormgeving & Development

If opportunity doesn’t knock, build a door.

Yvette Engels
Office Manager

Jeroen Reijmers
IT & Development

Werken bij BLNDR? Bekijk onze vacatures!

Stuur ons een berichtje
Contactgegevens


Stationsplein 45
Unit D.1.147 / 1st Floor
3013 AK Rotterdam
Nederland

+31 (0)88 319 00 00
info@blndr.nl